Back to blog
10.07.2021

De magische wereld van BDSM

Een klein briesje van angst voelen. Een beetje zenuwen, een beetje adrenaline. Meer en meer spanning. Observeren hoe je lichaam opgewonden raakt in afwachting van wat komen gaat. Het gevoel van kippenvel op je huid.

En toch is het juist deze angst, deze anticipatie, die zo kostbaar is. Dit liefdevolle geweld, vol met tederheid en warmte.

We hebben allemaal onze kleine demonen. Onze beschamende en ongemakkelijke verlangens. De dingen waar we naar hunkeren, maar wat we niet horen te willen. Verlangens waar we niet over kunnen praten. Degenen, die we diep van binnen houden, verborgen onder een sluier van geheimhouding. Begraven, in donkere schaduwen.

En toch, proberen om deze verlangens te bestrijden, is volkomen zinloos. Omdat ze onafscheidelijk zijn van wat we zijn. Het heeft geen zin om tegen onze natuur te vechten. De natuur zal altijd winnen. Schaduw zal er altijd zijn. Omdat het onafscheidelijk is van licht.

Voordat we weer opleven, moeten we sterven. We moeten onze geest en ons lichaam opofferen aan die kleine demonen. Laat ze smullen van onze zelfopgelegde beperkingen. Laat ze ons een beetje pijn voelen.

Een zoete vorm van pijn. Een opwindende vorm van pijn. Een pijn, die genot brengt. Pijn, die ons brengt tot een ervaring van onbeschrijfelijke intimiteit, tederheid en dankbaarheid. Een pijn die ons gevoel van echt ‘levend’ zijn vernieuwd en ons krachtiger maakt dan ooit. En een pijn, die zorgt dat je je overgeeft.

Hoewel het vinden van iemand die je zo kunt vertrouwen, of die jou zo kan vertrouwen, vaak erg lastig is, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Je bent op een plek terecht gekomen met een overvloed aan mogelijkheden en ongelooflijke opties. Een ware ‘Garden of Earthly Delights’ met hemelse Divina’s. Het enige wat je hoeft te doen, is je over te geven en ze voor alles te laten zorgen.

De enige overgebleven uitdaging, is keuze.